26 Ağustos 2010 Perşembe

bak canım blog

hayat bazen çok zorluyor tamam. şu anda da öyle. sanki hiç iyi bir şey olamazmış gibi üzerime üzerime geliyor. nerede hata yaptım, yapıyorum soruları bütün zihnimi kaplıyor. suçlu olarak kendimi görüp, kendimi deşiyorum.
hayatın beni neden bu denli sevmediğini anlayamıyorum. yok eğer seviyorsa bu sevme biçimini de anlayamıyorum.
ay Valla başka da söyleyecek bir şeyim yok. hayatla blogdan konuşmak değil amacım. biraz rahatlasam ve iyi haber alsam yeter.

6 yorum:

.. dedi ki...

can yücel'in bir şiirinden:

her şey sende gizli
gülebildiğin kadar mutlusun.
üzülme, bil ki...
ağladığın kadar güleceksin.
sakın bitti sanma herşeyi.

bi yerde okudum. bana bi an için iyi geldi. belki sana da gelir.
=(
çok seviyorum seni.

uctemmuz dedi ki...

bana da iyi geldi bana da.:) canımsın. gülelimmm birlikte artıkkkkk...:)

Sevgi Gibi dedi ki...

ünscüm,
ben bunu yıllardır yaşıyorum. koskoca hayatın dahası yaradan ın benim gibi basit bir yaşamı, hayatı, arzuları olan bir insandan ne istediğini yıllarca çözemedim ben. evet hüzünlü bir yanım vardır bu elimde değil, ancak yaşadığım hiç bir olayda bu hüznün bir payı yoktur. hüznüm değildi yani açmaya çabaladığım kapıları yüzüme yüzüme kapatan. ve daha anlatamadığım, yazamadığım bir çok şeyde de öyle.
herhangi bir olayda denenmiş olan tüm "yolları" deneyip de bir sonuca ulaşamıyor olmak bizim suçumuz değil. yepyeni, bilinmeyen veyahut aslında var olmayan "yolları" yaratamıyor olmak da öyle. yazgı bu. en basit haliyle. insanı isyana sürükleyen bir şey bu biliyorum fakat yapacak gerçekten de bir şey yok.kendini istediğin kadar deş, problem sende olmadığı sürece bunun bir anlamı da yok aslında. bu "deşme" durumunun sonu da yok inan bana ve lütfen bunu kendine yapma.çünkü bunu yapmaya başlayınca sonu gelmiyor. o kadar yabancılaşıyorsun ki kendine, aynaya bile bakamıyorsun bazen.
sana önerebileceğim bir şey keşke olsaydı ancak yazık ki yok.
lütfen yapma bunu kendine.

uctemmuz dedi ki...

tamam.
gerçekten peki diyorum.
sağol dostluğun için arkadaşcım benim.

laleninbahcesi dedi ki...

üç temmuzum benim , ben bu yazıyı kaç kez okudum biliyomusun... Ama hayatın seni sevmediği konusu var ya bak orada yanlışsın işte... kıs sen bilmiyomusun ata sözü bile var. Ayı sevdiği kürkü yerden yere vururmuş. Hayat da seni sevdiğini anlatmak için yapıyo olmasın... Sen şimdi deki, anladım hayatcım ben de seni çok seviyorum de tamam mı???

uctemmuz dedi ki...

sevgisini daha güzel ifade ettiği zamanlar da olmuştu. umarım yeniden olur.:)