5 Haziran 2011 Pazar

:)

Onun bana öğrettiklerini hiç unutmayacağım. sevgimizin bedelini birlikte ödemiş gibi görünsekte, onun mücadelesi çok daha zorlu oldu. Çok vakurdu, çok onurlu, akıllı ve tatlı. Hiç belli etmeden, bizi coşturmadan, korkutmadan söylemek istediklerini bize söyledi.

Hayallerimiz vardı evet. Kendimi zorlamadan, sıkıp, bunaltmadan onları gerçekleştirmeyi isterim artık..olmadı mı? olmasın ne var..hayalleri krarken mutluyduk..ve şimdi anlıyorum ki..gerçekleşmeyeceklerini önceden anlamış ve buna tatlı bir şekilde gülümsemiştik.

Benim açımdan..inanılmaz güzellikte bir hediyeydi O. her anını sevdim, değerini ilk zamanlar anlayamadım.cahil, kaba ve kuralcıydım, insanları sadece iyi sandığımız şeylerin beklediğine inanıyordum.

İyinin göreceli olduğunu öğrendim. Gerçekten konuşmanın, kalp kalbe olmanın, bir insanın başka bir insana her şeyiyle aşkla bağlanabileceğini anladım. bağlandım, çok huzurluyum.

Yolları açıp dikenleri temizlemek istedim.

Onu benim yavrum olduğu için de sevmiş olabilirim. ama bundan daha fazlası. O'nı bir insan olarak çok sevdim. Azmine, kararlığına, mantığına, kendini geliştirme çabasına ve tertemiz kalbine aşık oldum.

Hiç bir şey bize ait değil.

Hediyelerin, bize verilmiş her anın tadını çıkarmalıyız. Tüm evren bize bir şey anlatmaya çalışıyor. ssss...dinle, bak...

6 yorum:

hüznün tadı dedi ki...

Ağzından çıkan her sözden öğrenecek ne çok şey var.

uctemmuz dedi ki...

onları söyleyen ben değilim, söyleten Yaradana hamdolsun.
çok sevgiler size...:)

laleninbahcesi dedi ki...

Üçtemmuzummm...ya zhep yaz, yazdıkça daha çok birliktesin Umut'la...Umutla yaz...
Öptğm semi çoook

uctemmuz dedi ki...

evet Lalem, güzel dostum. ve sen, o anın tadını çıkarmak denen şeyi bilen güzel arkadaşım benim, seviyorum seni.:)

.. dedi ki...

ünsal.. çok içime dokunuyor, tam kalbime ya da ne bileyim içimde bir yerlere direk temas ediyor yazdıkların. üstüne bir şey yazamıyorum.
seni çok seviyorum.
sen tanıdığım en özel insanlardan birisin.

uctemmuz dedi ki...

sen benim canımsın burdam. anlıyorum ki ben.