13 Mayıs 2011 Cuma

*

söyleyeceklerim şunlar.
çok fazla sessizlik var, o kadar ki kulaklarım patlamak üzere, belki de patladılar da beynimden aşağı akıyorlar..belki tersi umrum değil.
çok zor.
benim delikanlılık, delikanlımla beraber gitti.

7 yorum:

Ece dedi ki...

Öfke başlayacak sonrasında.
Sabır ve zamana ihtiyaç var. Sabrın yeterince sınandı ve tesçillendi canım. İş zamana kaldı. Zaman yardımcın olsun.

Sevgiyle öpüyorum.

uctemmuz dedi ki...

içim huzurlu, buna rağmen ataklar halinde geliyor özlem ve evet sabır..Allah hepimize sabır versin..hayatımızın her anında.

laleninbahcesi dedi ki...

Üç temmuzum benim... Seni yüreğinden öpüyorum...

hüznün tadı dedi ki...

Böyle zamanlarda söyleyecek kelimeler tükeniyor. Sihirli bir kelime olsada söylesem. İçini ferahlatacak hava üflesem...

uctemmuz dedi ki...

Ecem, Lalem, hüznün tadı..çok tuhaf şeyler oluyor..sabır mıdır, sihir midir o gelip beni buluyor çoğu zaman. her çocuk, her genç sanki benim çocuğum. öylede de değil aslında nasıl anlatsam. sanki gözümün önündeki sis perdesi kalktı. sanki gördüğüm herkes filizlenmiş yeşil, mutlu bir çiçek gibi, doğduğu için mutlu, var olduğu için mutlu, canlı ve diri, kollarını güneşe açmış, herbiri tanınmayı, sevilmeyi hakediyor. Sanki onlara sadece gülümsesem bile Yaradan'a şükretmiş olacağım.
Çok okumalıyım, çok izlemeliyim, mantıklı olmalıyım. Güzel insanların yazdığı güzel satırlar var, neşeli fotoğraflar, atılmış kahkahalar, sevgiyle mest olmuş yürekler var.
Ben Allaha şükrediyorum, hayatım ve hayatımda olan insanlar için. Keşke daha iyi bir insan olabilseydim.:)

laleninbahcesi dedi ki...

sen insanlığı özetlemişsin bu yorumunla Üç temmuzum...Birilerimiz gülerken birilewrimiz ağlayacak... Sonsuza kadar sürecek sandığımız keder bizi birden terkedecek...
Çook öptüm seni kucakladım

uctemmuz dedi ki...

ben de seni kucakladım Lale, bir gün bunu gerçekten yapacağım hatta. Gelmeyi düşünüyorum ama ne zaman olur bilmem. Belki bir kahve de içeriz başbaşa.